Kronerulling til prestehagler

Kirkekaffen etter høymesse starter opp som vanlig og alle var ivrige etter å se hva de ansvarlige har å tilby idag. Atmosfæren i kirkekaffen har alltid vært upåklagelig livlig med gamle,unge og med alle nasjonaliteter. Ingen bryr seg om det dårlig været ute når stemningen inne er gode.

IMG_0583 IMG_0589 IMG_0588 IMG_0595

Stemningen steg i taket da p. Phu ga oss en liten status om innsamlingsaksjon til prestehaglene og at givergleden er stor i menighethen til anskaffelse av de 8 messehaglende som er bestilt. Frem til nå er kr. 37.500 samlet og resterende kr. 12.500 virker det som vi ser en avslutning av prosjektet. Alle klappet og med dette startet en kronerulling som gledet alle fremmøte og ikke minst p. Phu. I løpet av 10 minutter ble de resterende kr.12.500 samlet inn og vel så det. Det gledet p.Phu så mye at utbrøt «Imorgen drar jeg til Roma for å hente prestehaglene» til stor latter i salen. Det at vi kan avslutte innsamling idag er over all forventning og vi sikter allerede mot neste prosjekt.

HJERTELIG TAKK TIL ALLE!