Vellykket filmkveld

St Johannes dro i gang sin første vellykket filmkveld til glede for fremmøte. Hele 40 personer har funnet veien til kirken for å få med seg visning av The Way. En film om en far som tok pilmgrimsveien til Santiago de Compostela for å hente liket av sin sønn som mistet livet under en storm i Pyrineene. Underveis ble faren kjent med en gruppe pilgrimer og ble med det kjent med deres liv og hvordan de er på jakt etter en høyere mening med livet. Santiago de Compostela har vært et viktig pilegrimsmål fra 800-tallet da man fant en grav i dette området som man mener tilhørte apostelen Jakob.  Det ble en liten pause under filmen for at de fremmøte kunne da jeg en matbit og samtale med dem som faktisk har gått denne ruten. Filmkvelden er en suksess og vi gleder allerede til fortsettelsen.

17 16  10 5

2 1 3  13

 

Legg igjen en kommentar