Påmeldingsskjema til konfirmasjonsovernattingen 18.-19. februar

St. Johannes arrangerer en konfirmasjonsovernatting som er obligatorisk for alle fermingskandidater. Ypperlig for deg som har gått glipp av noen undervisninger! Fyll skjemaet under og hold av datoene 18.-19. februar. Det blir både tilbedelse, sosial aktiviteter, musikk og god mat! Målet er å bli bedre kjent med hverandre, og det viktigste av alt: bli bedre kjent med seg selv og det forholdet man har til Gud. Temaet for overnattingen vil være noe som vi mener ungdommene kan være opptatt av, det kan være katolsk selvforsvar, troen i hverdagen, bønn eller lignende. Med i lederteamet er det nylig konfirmerte ungdommer, barne– og ungdomsarbeider og p. Phu. Mer informasjon og praktisk informasjon kommer sendes på mail. Gjerne skriv under kommentarfeltet dersom du kommer for sent, har en type sykdom vi skal ta hensyn til, om du må reise tidlig etc. Programmet starter lørdagen klokka 13:00 og vi avslutter etter høymessen på søndag, dagen etter.

[contact-form to=’youth.stjohannes@gmail.com’ subject=’Påmelding til konf.overnatting’][contact-field label=’Fult navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Fødselsdato (dd.mm.yyyy)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Kjønn’ type=’radio’ options=’Gutt,Jente’/][contact-field label=’Din e.post adresse’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefonnummer til en foresatt’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E.post til en foresatt’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Allergier’ type=’text’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’/][/contact-form]

 

Lederteamet:

  • Sogneprest: P. Phu
  • Barne- og ungdomsarbeider: Irene Bautista
  • Rebecca Nguyen
  • Thien Nguyen
  • Sean Meradi
  • Mikaela Bagasani
  • Victoria Oftestad
  • Bryan Matthew Santos
  • Kameradame: Hien Nguyen
  • Kokk: Mikael Nguyen

 

Vi gleder oss masse til å høre fra deg! Vi ses!