St. Johannes bokskap har fine gaver til 1.kommunion og konfirmasjon!

Nå er det tid for Konfirmasjon og 1. Kommunion, og husk at vi har mange fine gaver i bokskapet i St. Johannes!
Til 1.kommunion har vi mange barnebøker om Helgener, Messen, Rosenkransen, 1. kommunion, barnebibler. I tillegg har vi Freddy Edderkopp bøker, en som forteller barn om livet i et kloster og den andre som forteller om de syv sakramentene. Bøker er en fin gave som kan hjelpe med å styrke barnetroen. I tillegg til barnebøker har vi et stort sortiment av rosenkranser og andre religiøse gjenstander.

1.kommunion bibelen eddy-edderkopp helgener messen rosenkransenYOUCAT
Det finnes også gaver til konfirmasjon kandidater som for eksempler bibler og YOUCAT som er ungdomskatekismen for Den katolske kirke. En Liten katolsk bønnebok er også en flott gave for alle katolikker – ikke bare konfirmanter. Her finner du de fleste av de faste bønnene som du som katolikk burde kunne. Det er bibelhenvisninger i margen gjennom hele boken. I tillegg finner du i boken messen både på norsk og latin stående ved siden av hverandre.
Ta en titt i bokskapet, og du vil sikkert finne mange fine gaver til barna og andre!