Come join St. JO with your bros!

Forrige tirsdag hadde St.JO «Pater Prater» på aktivitetsplanen, og vi var rekordmange deltakere med hele 13 personer inkludert styret! Temaet var allehelgensaften og allesjelersdag, hvor vi fikk blant annet lære om selve minnefesten og hvorfor zombier er skumle. Det ble servert god mat og godsaker (muffins, chips og godteri). Og som alltid var stemningen på topp. Neste tirsdag er det duket for brettspill med kakao, og vi er så heldige å få besøk av ungdomspresten vår, p.Khiem, for råd og veiledning.

Picture1Vi har også takket ja til SOUL sin halloween-overnatting med film og kostymer. Planene fremover er blant annet at det skal arrangeres Kristi Kongefest og distriktreff med allehelgensaften tema. Vi har allerede satt av tre kvelder for adventsaksjonen, så for alle som vil hjelpe til er det bare å møte opp! Minner alle om at ungdommene holder kirkekaffe en gang i måneden, så kom gjerne og spis med oss.

av Irene Bautista, leder St Jo ungdomslag