You are currently viewing Adventskonkurranse for barn og ungdommer

Adventskonkurranse for barn og ungdommer

St. Johannes menighet arrangerer denne advent en adventskonkurranse. Dette er en liten konkurranse for barn og ungdommer.

I de to siste månedene har ikke vi hatt katekese. Derfor har vi laget en liten konkurranse! Konkurransen er sendt ut til alle foresatte i de ulike katekese trinnene. Dette er  en liten påminnelse, og en invitasjon til deltagelse for dere som ikke har barn i katekesen hos oss.

Fristen er den 15.desember, og det vil bli trukket vinnere fra de forskjellige konkurransen. Det er selvfølgelig premie til vinnerne. Denne konkurransen starter den 29.november, første advent. Vi har fått inn en del bidrag, men vi ønsker flere!

Trykk her for konkurranse for 1-3. klasse. 

Trykk her for konkurranse for 4-7.klasse. 

Trykk her for konkurranse for 8-10.klasse.  – Juleevangeliet

Dere kan trykke inn på de linkene, avhengig av hvilken klasse barnet deres går i.

Mange hilsen fra St. Johannes menighet