Påmelding til fermingshelg

Velkommen til påmeldingen for fermingshelgen på Mariaholm!

 

For påmelding klikk her

 

PÅMELDINGSFRIST: Lørdag 10.februar klokka 23:59.

 

For mer informasjon og Mariaholm, les under:

(Brevet som dere fikk tilsendt):

Kjære foreldre og foresatte til fermingskandidaten

 

Fermingsgruppen skal reise til leirstedet, Mariaholm, som ligger en time fra Oslo. Dette vil foregå over helgen 09.-11. mars. Helgens program består av messe, bønn, skriftemål, sosiale aktiviteter, seminarøkter, rydding, show og selvfølgelig mat. Helgens tema er PÅSKEMYSTERIET. Hensikten er å lære mer om den høytiden som er svært viktig for oss katolikker. Ikke bare vil ungdommene lære mer om påsken og Gud, men de vil bli bedre kjent med hverandre og oppleve den levende kirken blant jevnalderen sin.

De som er med på turen er hovedkateketene til fermingsgruppen, altså b. Haavar og Kristine. Sammen reiser de med p. Valdemaras, Mary Femane og Irene. I tillegg til andre unge ledere.

Vi minner om at opplegget er obligatorisk. Har du ikke muligheten til å delta får du en kompensatorisk oppgave som du må fullføre til neste katekeselørdag. 

Praktisk informasjon

Sted: Mariaholm. Stegenveien 1143, 1820 Spydeberg

Tid: fredag 09.mars til søndag 11.mars

Oppmøte ved St. Johannes: fredag 09.mars 16:30

Avreise fra St. Johannes: fredag 09.mars 17:00

Ankomst tilbake til St. Johannes: søndag 11.mars 17:00

Avgift: turen inkluderer i katekesebidraget. Har du ikke betalt katekesebidraget må du gjøre det før påmeldingen, da blir summen på 1000kr. Sjekk betaligsmulighetene på nettsiden vår.

Mat: Vi anbefaler ungdommen til å spise før avreise eller ta med matpakke. Det er en busstur på en time. Ved ankommelse vil det være messe og deretter blir det middag.

Hva skal de ta med seg?

  • Pute- og dynetrekk, og laken. Sovepose er ikke tillatt.
  • Toalettmappe
  • Klær til to netter, både inne- og uteklær
  • Håndkle
  • Innesko
  • Rosenkrans, Bibelen og Youcat
  • Medisin som du har behov for
  • Spiller du instrument? Kanskje du kan spille under messene?

Skole

Har du skole til sent? Vi tilbyr om å låse inn skolesekken i menigheten slik at ungdommene kan hente den igjen på søndag. Ved ekstra tilrettelegging, skriv det på kommentarfeltet.

Buss

Vi reiser fra St. Johannes menighet, så det er bare å møte opp på samme måte som du gjør på en kveldsundervisning eller en katekeselørdag. Skal du ikke reise med oss så må du si ifra under kommentarfeltet ved påmeldingen. Bussen reiser presist klokka 17:00 og venter på ingen – med mindre noe annet har blitt avtalt.

Elektronikk

Mobil, laptop, ørepluggere eller lignendne er forbudt under hele helgen. Det er kun lov til å ha de i rommet sitt og disse skal ikke lederne se. Dersom lederne ser det blir man fratatt elektronikken sin og får dem tilbake etter helgens program på søndag. Det er ikke menighetens ansvar dersom elektroniske gjenstander skulle gå tapt eller ødelegges. Man kan eventuelt gi verdisakene sine til en av lederne og de vil låse dem inn i en safe. Ungdommen får dem tilbake etter helgens program.

Bilder

Under helgen blir det tatt bilder. Ønsker du ikke at barnet ditt skal bli avbildet må du krysse av på påmeldingen. Bildene vil bli publisert på St. Johannes nettside og Facebook.

Kontaktinformasjon

Pratiskleder: Irene, 938 76 950

Katekesekoordinator: Mary Femane, 960 17 523

Leirprest: B. Haavar, 958 73 504

For mer informasjon om Mariaholm, klikk her

 

Med vennlig hilsen

St. Johannes menighets katekese-team