Utlysning av kateketere

Katekese er en av våre eldste og viktigste tradisjoner for å formidle troen vår til barn. Dette er en av de viktigste arbeidet i menigheten og som katolikk er dette vår plikt. Dersom du stiller opp som kateket blir vi takknemlige. Vi kan ikke love store belønninger, men vi kan love en felles katekeseavslutning for alle kateketere som takk for hjelpen.

Praktisk informasjon: Vi har katekese to ganger i måneden, en lørdag for 2.-5. klasse og en lørdag for 6.-8. klasse. Fermingsklassen er klar og har sitt eget opplegg. Vi trenger hovedsakelig hjelp med 2. og 3.klasse, men vi tar all den hjelpen vi kan få, om det er i form av mat, katekeseassistenter eller vakt. Du vil få mer informasjon når du melder deg på, og det skal arrangeres en felles møte for kateketere i forkant av oppstarten av katekeseåret. I menigheten har vi forsøkt å utarbeide et oversiktlig årsplan slik at det blir lettere å undervise. Du er ellers fritt til å bruke hvilke som helst undervisningsmetode så lenge det er pedagogisk forsvarlig.

Kjenner du noen som har en indre lærer i seg? Glad i barn, flink til å formidle troen og vil bidra i kirken? Kanskje det er nettopp du som leser som finner deg selv i denne beskrivelsen!

Ta kontakt med katekesekoordinatoren på vår nettside eller mail: katekesestjohannes@gmail.com

 

Ta kontakt dersom du vil melde deg på som kateket eller om du har noen spørsmål.

Vi svarer deg!