Ungdomskveld 25.10: «St. JO gir tilbake»

«Gi mat til de fattige»

 

Ungdomskvelden 25.10. ble dedikert til å gi mat til de fattige i Oslo sentrum. St. JO styret forberedte smørbrød og kaffe som de tok med seg. Det var dermed ikke noe mat og ungdommene fikk beskjed om å spise før de kom. Det er godt å se engasjerte ungdommer! Selv var p. Phus preken preget av denne barmhjertighetsgjerningen! Etter p. Phus velsignelse under kveldsmessen ønsket menigheten ungdommene lykke til på ferden.

Ungdomslaget delte seg i to grupper. Den ene gruppa, ledet av Tin, Ivan og meg selv patruljerte området ved Nationaltheateret, opp mot st. Olav og deretter ned mot Karl Johans gate. Gruppe nr. 2 fordelte seg langs Jernbanetorget og Grønland sammen med Ngan, Natalie og Mikaela. Så sant det ikke var like mange ute som det er om dagen, sto ungdommene på og delte ut til de fattige. De holdt motet og humøret oppe, så stemningen var god! Kvelden avsluttet slik den startet. Med ca. 25 ungdommer, holdt de hender i Oslo sentrum foran Tigeren og ba kveldsbønn før de gikk hver sin vei.

Dette var ungdommenes måte (på eget initiativ) å gi tilbake og vise barmhjertighet på. De håper på å inspirere andre til å gjøre noe godt for et annet menneske, spesielt til de som trenger det mest og som har minst. Det var kanskje ikke mye og de hadde ikke penger å gi, men med et lite smørbrød laget av vennlighet håper de at Oslos gater ble mette i natt. Vi takker for en hyggelig kveld og så ses vi neste uke igjen!