St. Johannes menighet søker flere kateketer og søndagskole lærere til undervisningåret 2016/2017

Katekeseundervisning.

JesuskateketNoen av våre kateketer må dessverre slutte og derfor søker vi flere som kan hjelpe til med undervisningen.

Vi har katekese for 2-9 klasse. Undervisningen er 1 gang i måneden og klassetrinnene er fordelt slik: 2-5 klasse har en lørdag og 6-9 klasse en annen lørdag. Noen unntak vil forekomme. Du må ikke ha erfaring som lærer/ fra undervisning, men et ønske om å formidle vår tro til de yngre. Vi prøver så langt det lar seg gjøre å sette sammen 2 og 2 kateketer eller en kateket med hovedansvar sammen med en assistent. Vi har undervisningbøker og retningslinjer å følge. Planlegningsmøter ca 2 ganger i året. Du vil alltid få hjelp til opplegget rundt undervisningen.

Ta kontakt med katekesekoordinator: Mary (Fem) Epost: katekesestjohannes@gmail.com

Ordets Liturgi for Barn

Søndagsskole lærer.

Vi har OLFB (Ordets Liturgi For Barn) i høymessen 1. , 2. og 4. (5.) søndag i måneden. 3. søndagen er det familiemesse. Dette er mest rettet mot barn i alderen 4 – 9 år. og er et flott tilbud for barn, slik at de kan bli forklart evangeliet på en barnevennlig måte gjennom skuespill og fortellinger. Bli kjent med messen gang og en del sanger.

Opplegget for OLFB er fast og finnes på nettet: blilys.no. Trenger ikke mye planlegning. Du må ikke ha erfaring som lærer/ fra undervisning her heller, men et ønske om å formidle vår tro til de yngre.

Ta kontakt med: Kristine epost: Kristine.g.Martinsen@gmail.com