Vi ønsker Peder Varkøy velkommen

peder varkøyVi ønsker Peder Varkøy velkommen til oss som stedfortreder for Anna mens hun har permisjon. Peder tar opp stillingen som organist og korleder i 50% stilling f.o.m. 1. september.

Litt om Peder:
Peder Varkøy (26 år) er født og oppvokst i Lørenskog, men bor på Majorstuen i Oslo. Han har kantorutdannelsen i kirkemusikk fra Norges musikkhøgskole, og fullfører for tiden en master i anvendt musikkteori – der han skriver om moderne orgelimprovisasjon i katolsk liturgi – samt videreutdanningen praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) ved samme skole.Ved siden av studiene har Peder jobbet som frilans organist, pianist, keyboardist, kapellmester og arrangør ved diverse anledninger. Spesielt har han jobbet mye innenfor teaterverdenen, både ved produksjoner på Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo) samt flere andre steder (som Kruttårnteatret i Stavern og Sommerteateret i Frognerparken). De siste årene har han også vært pianist i to av St. Olav domkirkes barne- og ungdomskor.