Prosjekt Helsetorget i St. Johannes menighet

Vi er i ferd med å bygge opp et helseteam i St. Johannes menighet. Formålet med dette er å yte helsetjenester for medlemmer i menigheten og personer i nærmiljøet. Initiativet ble foreslått av menighetsrådet med sognepresten i spissen.

Helsetorget er et planlagt prosjekt som drives av St. Johannes helseteam den 27. og 28. mars 2015 i kirkelokalene i St. Johannes. På Helsetorget har vi tenkt å tilby folk, generell medisinsk undersøkelse, eller få råd om sykdommer og behandlingsmuligheter.

Hva mer Helsetorget kan tilby er avhengig av ressurser vi har av helsepersonell i menigheten.

I den anledning ønsker vi å komme i kontakt med nettopp DEG som er helsearbeider eller helsefaglig student (leger fysioterapeuter, sykepleier, hjelpepleier, psykologer, akupunktur, tannleger osv.)

Dette er en utmerket mulighet for karitativt arbeid og pastorale hensyn innenfor menigheten, men også til samfunnet.

For at Helsetorget skal bli mulig, oppfordrer vi alt helsepersonell i menigheten til å komme sammen for å yte helseassistanse til humanitært omsorg. Vi ønsker i første omgang å kartlegge fagutdannet helsepersonell slik at vi kan gi gode tilbud til alle som søker til Helsetorget.

Hjertespesialist S. Limalanathan skal organisere Helsetorget og han kommer med informasjon, opplæring og veiledning til alle som ønsker å bidra til dette. Det blir arrangert planleggingsmøter i forkant.

Påmelding til menighetskontoret: Oslo-St.Johannes@katolsk.no

Ved påmelding som helsepersonell, ønsker vi disse informasjonene:

Navn, Telefon, E-post, Fagfelt.

På forhånd takk! Din hjelp, gjør samfunnet sunnere.