Støtt St. Elisabethsøstrene

Lørdag den 6. desember ble Elisabeth søstrenes hus på Nordstrand rammet av brann. Et liv gikk tapt, beboerne ble husløse, og huset er totalskadet. Adventstiden som skulle være en gledens tid, ble en vond tid. I løpet av søstrenes 134 år i Norge har kongregasjonen aldri opplevet en større tragedie. Både beboerne og flere av søstrene, som hadde sine rom i den del av bygningen der flammene herjet verst, har mistet det de eide av jordisk gods. Søstrene takker for all den støtte og hjelp som de har fått. Det offentlige og naboer stilte opp med varme klær og pledd til våre evakuerte beboere. Mange søkte til brannstedet for å forsikre seg om at de var i live. P. Pål Bratbak håndterte pressen, i tillegg til å yte pastoral omsorg. Søstrene på Sta. Katarinahjemmet tok i mot noen av beboerne, og kandidatene blir tatt godt vare på hos St. Josephsøstrene på Grefsen Søstrene vet ikke når de kan vende tilbake til sitt normale liv. Vi vet ikke når huset vil være ferdig gjenoppbygget og innflyttingsklart. Unntakstilstanden vil vare i hvertfall til neste adventstid. Søstrene setter sin lit til Herren – og til alles forbønner.

Støtt gjenoppbyggingen av St. Elisabeth-hjemmet ved å gi din gave til St. Elsiabethsøstrene på kontonummer 2938.09.05017

Du kan også gi ditt bidrag i form av mat og klær. Klær mat kan leveres til sta. katarinahjemmet ,Gjørstadsv 9, Majorstuen hvor mange er innkvartert.

Besøk websiden til St.Elisabeth søstrene.

Søstrenes takk for hjelpen sålangt.

Legg igjen en kommentar