Dronningen besøkte oss

H.M. Dronning Sonja på besøk i St. Johannes menighet.

Hennes Majestet ankom Bredtvet kirke 10.30 og ble møtt av Biskop Eidsvig og vår sogneprest p. Phu samt pressen som stod klare. Inne i entreen stod Sr. Anne Lise fra Lunden kloster og de 8 utvalgte kvinnene og ønsket Dronningen velkommen. De gikk så videre inn til menighetslokalet hvor samtalen mellom Dronningen og kvinnene skulle finne sted i fred og ro. Samtalen varte i ca 30 min. og det hørtes ut som de hygget seg da vi kunne høre latteren komme flere ganger. Dronning Sonja får overrekt en gave fra menigheten og Biskop Eidsvig og p. Phu følger Dronningen inn til Kirken hvor Biskopen sier noen ord og gir sin velsignelse. Det blir allsang av «Deilig er jorden», og så får Dronningen se på vår
flotte julekrybbe før hun signerer vår gjestebok på vei ut. Etter at Dronning Sonja har dratt videre så velsigner Biskopen julekrybben ,vår nye St Josef og St Antonius statuer og signerer vår gjestebok.

Så var det kaffe og kake til alle fremmøtte.

Besøket i media:

Lenke 1 Lenke 2 Lenke 3