Oljevigselsmesse 15. juni

Kjære alle.

Oljevigselsmessen blir i år feiret i St. Johannes menighet, Oslo, mandag 15. juni kl 18.00.

Biskop Bernt Eidsvig presiderer, koncelebrert av bispedømmets prester.

Under oljevigselsmessen vigsler biskopen de hellige oljer for salving av syke og katekumener samt den hellige krisma. Prestene fornyer også sine ordinasjonsløfter, for skjærtorsdag feires Kristi innsettelse av apostlene i hans prestedømme.

Om restriksjonene på 50 personer fremdeles gjelder på mandag 15. juni åpnes det dessverre ikke for alminnelige messebesøkende. Om myndighetene skulle tillate et større antall så vil det bli påmelding gjennom billettsystemet katolsk.no.

Så vi får alle smøre oss med tålmodighet og avventer videret instrukser fra myndighetene på hvor mange vi kan være sammen i denne messen før vi åpner for påmelding.

Vi ber dere om å følge med på nettsiden til Katolsk.no: Til nettsiden