Det var godt å se dere i messen

Det var godt å se dere i messen

Hei hei dere alle i St. Johannes Apostel og Evangelist menighet,

 

Det var godt å se dere i messen i helgen, det var mange tårer, mye glede og mange takknemlige sjeler å se både på lørdag og søndag.

Noen der hjemme lurer nok på hvordan det gikk forrige helg med begrensninger på 50 personer tilstede i messene. Kort fortalt gikk det VELDIG BRA med tanke på logistikk, og det var plass til flere i kirken. (vi håper fortsatt på en dag hvor vi alle kan være samlet rundt Herrens alter igjen)

 

De nasjonale gruppene i menigheten; polsk, tamilsk, spansk, vietnamesisk og engelsktalende gruppen hadde sine egne påmeldings «systemer», men den norsktalende gruppen var åpen for alle.

Til høymessen kl. 11.00 var det nesten helt fullt, og parallellt med denne hadde vi familiemesse med nesten 30 ledige plasser (her er det rom for flere). Norskmessen kl. 12.30 var det rundt 30 ledige plasser og om nødvendig var vi prester også klare til å feire en parallell messe på norsk i menighetssalen/ute til 50 personer. Vær derfor ikke redd for å komme om man er bekymret for plassmangel. Dette er erfaringen vi har gjort oss fra forrige helg.

 

Ellers var det fint å se at menigheten blomstrer sånn smått igjen, det er jo tross alt vår og mye å se frem til.

Som trøst, kan man jo si at det bare kan bli bedre!

 

Takk til menighetsrådet og alle frivillige som har bidratt til en trygg messefeiring, og for de som føler på et kall til å bidra, vennligst ta kontakt.

 

Sogneadministrator

p. Tao Nguyen